Sunday, April 22, 2012

Rauland 2012

Årets raulandstur har kommet til en slutt. Vi er slitne, men veldig fornøyde med familieturen! Kommer sikkert tilbake med litt mer info, men akkurat nå slapper vi av litt med barnetv og grøt:)
Håper dere har hatt en fin helg!!




Badekaret var ekstra godt i dag!!

Oppdatering: 
Nå sover prinsessen søtt, bilen er pakket ut og det meste er ryddet på plass. Tid for te og tv en liten stund. Snart er det sengetid for meg også, men først litt blogging. 
Vi reiste opp til Rauland onsdag kveld etter styremøte på Triangelhuset. Det gikk flott å kjøre mens Amanda sov. Bare våken 4 små minutter på den 3 og en halv time lange bilturen. Godt for store og godt for den lille. Vel oppe ble vi møtt av bestemor, bestefar  (mamma og pappa) og onkel Eldar, de var kommet rett før oss. Litt prat og så bar det rett i seng. Det var ikke mye snø på Rauland da vi våknet torsdag morgen, men det var kommet akkurat nok nysnø til at vi fikk prøve pulken på utsiden av hytta. En suksess! Utpå dagen kom Sondre og Maria, og litt senere kom Guro og Geir. Fulltallige 10 store og små. Vi har kost oss masse med god mat (jeg nevner laks, tikka masala og biff med fløtegratinerte poteter....!!!NAM!), god drikke, spill og boblebad på terrassen.Vi har også hatt oss en tur til Rauland sentrum og til Rjukan. På Rjukan var vi på det tristeste hotellet jeg har sett og drakk kaffe. På andre siden av gata kjøpte vi den verste softisen i manns minne. Ellers tipp topp i Rjukan...! Ski har noen av oss også fått brukt. Arild fikk brukt både bortover og nedover ski, mens vi andre nøyde oss med bortover. Silkedalen var flott også i år! Amanda hadde seg en liten tur i Silkedalen hun også, og koste seg i pulken. Men vi nøyde oss med en kort tur for at hun skal ha en god opplevelse av pulk og ski. Det er viktig. Neste gang blir det en litt lenger tur:)


Tusen takk til mamma og pappa som inviterte hele stor-familien på hyttetur! Vi har kost oss!

3 comments:

anne said...

Det var fint:) takk for at dere alle ville være med oss!

Eldar said...

Takk for turen!

Kristine said...

Høres ut som en fin tur!