Tuesday, October 29, 2013

Anne Karins dåp!

I helga var vi på Bru og feiret Anne Karins store dag (27oktober). Et tragisk dødsfall på lørdag preget dagene vi var der. Samtidig gledet vi oss over Anne Karins dag. Sorg og glede hånd i hånd.
Vi langveisfra sov litt her og der. Eldar og oss 4 fikk overnatte hos tante Guri og onkel Leiv. Gjestfriheten der er det ikke noe å si på!
Selve dåpen ble utført i Utstein kloster, en flott seremoni, selv om både dåpsbarnet og hennes fetter ble litt urolige utover i Gudstjenesten... Vi koste oss videre på Bru med god tapas og kaker. En fin og minnerik dag!
Arild og jeg er takknemlige for å få være faddere for denne lille Guds skatt. Vi gleder oss til å følge deg på livets vei Anne Karin! <3 br="">


På vei til Bru lørdag, var vi innom oldefarmor på Bryne. Theodor fikk hilse på sin oldemor der for første gang. Koselig! Amanda syns også det var stas å være på besøk der og showet som hun pleier.


Farmor og Theodor

Søndag var vi hjemme igjen i rimlig tid og fikk ryddet og pakket ut før vi voksne også la oss. Mandag morgen reiste Arild til Oslo igjen (siste tur i denne omgang). Vi tre som var igjen har klart oss rimelig bra. I går hadde vi besøk av oldemor (og litt oldefar), så ettermiddagen gikk fort. I morges startet dagen 0515, noe jeg mener er litt for tidlig (men leser det er flere som er tidlig oppe for tida så klager ikke så veldig..). Etter barnehagen i dag reiste vi til Eide. Her fikk vi lettsalta torsk (falt i smak hos liten og store)! Så var vi ute en tur i høsthagen. Bestefar jobber og jobber og vi måtte se at alt gikk greit for seg.. Det blir så fint der ute i vinterhagen nå!

Tøffe traktoren bestefar har fått

Bestemor og Amanda tømte (lys)pærene på treet for vann.


Høsten er her!

-Marte

1 comment:

Anonymous said...

Her var mye koselig - vi var heldige som fikk være med på det meste :)

Oldene