Monday, April 7, 2014

Full fart!

Livene våre er ikke kjedelige for tida iallfall. Her går det i ett, og opplevelsene er mange for store og små:) Det var godt å få familien samlet da Amanda og Arild kom hjem forrige mandag kveld fra en fin tur til Sveio. Uka gikk fort med jobb, barnehage og besøk hos oldene. Torsdag hadde bestemor bursdag! Hurra for deg, Anne!! Vi koste oss med feiring i Eide med lapskaus og kaker!


Fredag reiste jeg og de to små vestover sammen med bestemor og bestefar. Vi hadde en flott kjøretur, og så var det kjempekjekt å se Anne Karin igjen! Særlig Amanda syns det var stas!:) vi var på lekeplassen og spiste spaghetti til middag, helt perfekt for små barn:)





Fredagskvelden var det basar i kampen. Vi vant fruktkurv og servietter:) ungene ble trøtte akkurat tidsnok til Arild kom å hentet dem.  Det var skikkelig hyggelig å være på basar med venner og kjente!!
Den natten sov vi hos tante Guri, Leiv og Inger. Gjestfriheten der er stor! Lørdag morgen reiste vi til Sveio for å feire Ollas 85 år!! Fult hus og mere til med ca10 barn og en flokk voksne (som muligens var mer høylytte en barna.. Om det går ann..:)). fint å få være med på familiefeiring!
Vi reiste hjem igjen lørdag kveld, siden jeg skulle på jobb søndag. Turen gikk fint og jeg benytter anledningen til å skryte litt av egne barn; de er kjempegreie å ha i bil!
I går jobbet jeg nesten hele dagen. Da blir det mye på pappaen hjemme.. Men de klarer seg veldig bra, og det er godt for mor å vite når hun er på jobb:)

Nå er det ny uke med en haug fine planer før vi til helgen vender nesen mot Sveio igjen. Da er det en hel uke ferie på oss alle!:)
Vi feiret mandagen med en gåtur i ettermiddag:


God uke ønskes dere alle!!

2 comments:

Grandtante Åse said...

Tusen takk for hyggelig og velsmakende lunsj i dag!

Anonymous said...

Takk for koselige bilder og
god frokost i dag, 2. påskedag
og lunsjen før påske!

Oldemor