Sunday, April 12, 2015

Påske 2015

Til tross for at mammaen måtte jobbe mellomdagene, og ferien "bare" ble en skikkelig langhelg fikk vi gjort supermasse gøy! Påska i år var nydelig! Sola skinte fra skyfri himmel og vi fikk både fjell, ski, snø, sol, pølser, sørland og familietid. Vi er veldig, veldig heldige!
 Vi lejde oss en campinghytte i Vrådal i to netter. God hyttestemning og kokekaffe og nybakte boller til kvelds. Det var ikke snø der i "lavlandet", men vi kunne kjøre til toppen av skitrekket og gå preparerte løyper på toppen der. Amanda ble bedre og bedre, og da ble det gøyere og gøyere å gå på ski. Fint for store og små.

"hei, hei, mamma". Klar for en ny dag. 

pappa steiker pølser på fjellet. 

Vi har det altfor godt!
 Vel hjemme fra hyttetur var det klart for feiring av bestemor på påskeaften. Det var stor stas da det ble opplyst om at påskeharen hadde vært i hagen i Eide og lagt fra seg egg. Og tenk, så fikk alle et egg hver!
Dette var helt toppen!! 

Kusiner og fettere koser seg i vårsola

Tommel opp for kake og bursdagsbarnet

Heisveisen Anne Karin
1.påskedag ble Amanda og jeg med bestefar Bjørn til Kalvehageneset og så på soloppgangen. ca 30 mennesker møtte den nye dagen med salmesang. Det var magisk.

Litt trøtt litt for tidlig. 

Theodor og Anne Karin på innvielse av gapahuk på FMU 2.påskedag. Slettes ikke verst!


Vi var også en tur i dyreparken i påska. Da var traktoren åpen, og det var skikkelig gøy! 
Hele hurven var på frokost hos oss, tradisjonen tro, og det er alltid veldig fint. Men vi har ingen bilder fra den frokosten. Tror det var for mye kaos:)

Takk for en fin påske!

1 comment:

anne said...

Må bare si jeg er imponert over blomster og nybakte boller på hyttetur! Hatten av