Sunday, June 14, 2015

Førsommeruke!

Denne uka startet fint med sooool! Tirsdag var det sommeravslutning i barnehagen og de små (og store) hadde laget show "Allsang på Groos" for foreldre, søsken, besteforeldre osv. De var så flinke! Amanda var en av prinsessene i showet, en rolle hun trives godt i…!
Theodor i ny jakke fra RødeKors. Litt trøtt. Mest lyst på middag...

Varmer opp med en nektarin før prinsessedansen! 

Mye show, og tilogmed røykeffeekter…:)
 Onsdag grytidlig dro jeg innover til Oslo for å gå på kurs. Det er ikke mye bilder fra den turen, men en screenshot av veibeskrivelsen til kurshotellet har jeg da… Traff Marit onsdag ettermiddag, det var koselig i Oslosola. Kurset var veldig bra, så da vil jeg si det var en vellykket Oslotur denne gang!

De tre hjemme hadde det bra de også!! 

Lørdag kom vi i tralten igjen, og mens Theodor og pappaen slappet av litt hjemme, tok Amanda og jeg oss en tur til byen. Der traff vi bestemor og koste oss litt ekstra på cafe. Det er ikke hver dag, så vi koooooser oss på lørdager! 

I dag feire vi tante Guro, så da ble det også litt godt. Vaniljekesammousse! 

Guro og Geir flyttet inn i det nye huset på fredag- GRATULERER med det! Nå er de her en uke på ferie, og det syns nå vi her sør er veldig fint! 
Etter feiring i Eide, satte Hovdaene kursen mot Dyreparken. Vi måtte prøve ut badeland! Det var supert! Vi traff når det ikke var så mye folk, og de små koste seg veldig i det varme vannet. Innendørs. Det var for kaldt å bade ute! Men vi hadde en svømmetur ut… Og inn igjen.:)

Klar for dyreparken!

Stas å kjøre karusell!

De små fikk trekke hver sin tråd i dag, og Amanda vant et søtt Esel, mens Theodor  halte iland en skikkelig sværing. Storesøster tok det svært pent, og forstod godt at han måtte ha en sånn stor bamse når han var for liten til å kjøre karusell. Heldigvis:)

Nå håper vi vinden løyer litt, så vi kan få bruke sommerkjolene litt mer:) God uke!

No comments: