Friday, April 8, 2016

Vår i lufta

Bloggen er visst glemt… Det er så mange andre ting som stjeler tid, men jeg vet det fortsatt er noen som leser bloggen innimellom. Så jeg skal prøve å oppdatere avogtil. Dessuten håper jeg den kan være gøy for barna når de blir store! Den kan hjelpe oss med å mimre når det trengs.

Nå er det blitt april og vår! Det føles godt å tenke på at vi ikke trenger de aller tykkeste vinterdressene lengere. Joggeskoene (eller jobbeskoene som Theodor kaller det) er hentet frem fra skuffen, og vi nyter vårlufta!

Det har vært påske siden sist. Palmehelgen var vi i Sveio og fikk endelig møte Simen og Jonas! Det var kjempestas! De er så herlige!!
Så jobbet vi noen dager. Og påskehelgen tok vi turen til Åmot for campinghyttetur og skigåing. Vi hadde noen deilige dager bare vi 4, med masse frisk luft og familietid. Amanda var en reser på ski, og fikk 4+9 (!)+5km på ski! Kjempeflink! Theodor tok livet mer med ro i pulken. Der trivdes han veldig godt! 

Vi har fått se Guro og familien endel også, det er fint! Sondre feiret sine 30 år, da hjalp vi til og spiste godterier. Vennefamilien vår med Leen og foreldrene har vi sett litt, gøy med leking, turer og god mat hos hverandre. 
Alle fulgte vi farmor/oldefarmor til graven på Undheim i mars. Det var en fin begravelse, og en verdig avslutning for en dame som har kjempet hardt i livet. Hvil i fred. 

Byggeprosjektet utenfor går sakte fremover. De har drenert ferdig rundt huset og støpt fundament til det nye inngangspartiet. Det er satt opp en midlertidig trapp og vi klarer oss foreløpig bra med den. Vi haster ikke, men jeg gleder meg til det blir ferdigstilt før sommeren, og vi kan se hvordan det blir! 

Som alltid har vi mange planer fremover, og mye gøy i vente. I morgen koker vi grøt på Triangelhuset. Så skal vi en helg i dåp til vestlandet (stas), og om ikke lenge venter det en ferie på oss. Som vi gleder oss! 

Cafekos

Bursdagsfest for Leen 4 år!! hipphurra

tull og tøys på stuegulvet. mine 3 fine!

Ut på tur med kusine Anne Karin! 

To kjekke karer!

Borddekorasjon til Sondre 30!

Leke/ladestopp i Mandal. Fantastisk lekeplass!

Vår hos farmor og farfar


4 på skitur!

Skijenta i bilen! 

Tøffing på tur! Matpauser måtte vi ha, og vi primuserte (hehe- godt ord) pølser, fiskekaker og grove lappevaffler i påska.

OG så fikk vi 2 timer med sol! 

Fant en gamme på campingplassen vi kunne fyre bål i, og lage oss kvelds.  

2påskedag og besøk av minstekusina Inger Grete! 

Ingenting er så kjekt som rosa egg..

Og så litt kikking i kartboka! 

Vår feeling 
Nå er det barnebokfestival i Grimstad. Fint konsept. Vi fant en bok om Blekkulf i går som fikk være med hjem!
GOD HELG! 

1 comment:

anne said...

Koselig med nytt innlegg:)