Tuesday, February 17, 2015

Tilbake i normalen

.. nå lurer dere vel på hvordan det gikk med feberen fra forrige innlegg? Det hjalp ikke å krysse fingrene, vi var hjemme en hel uke til. Begge smårollingene var hjemme fra barnehagen, og vi prøvde å få dagene til å bli så gode de kunne. Men jeg skjønner godt at de går litt lei huset og folka her…:) Med to jobber som er ganske hektiske for tida, jobbet vi skift og fikk gjort endel på hver vår side. Stor takk til de som kom innom her og delte av sitt nærvær når vi var alene hjemme, uten pappaen, på ettermiddagene! 
Til tross for litt sutring, feber og vonde mager, fikk vi gjort masse gøy også. Som leking, maling, tegning, laging av trolldeig og titting på barnetv. Litt kos må vi jo ha når vi er hjemme! 

Fredag var det karneval i barnehagen, og det var en litt trist Amanda som måtte bli hjemme. Men heldigvis fikk mammaen tak i flotte gjester som viste seg å kunne komme på kort varsel. Så da ble det karnevalsfest med pølser og dessert til stor glede for de små! (Og de store tror jeg også…). 

Etter en lang uke inne, var det deilig når formen steg på fredag og vi kunne ta med begge småttene på grøt på Triangelhuset på lørdag. En herlig stund for de små med leking med kjente fjes, og skravling og kaffedrikking for de voksne. Søndag feiret vi fastelaven og friske barn med 2xbollespising!

Nå er vi tilbake i "normalen" med jobb, barnehage og travle dager. Sånn vi liker det. I dag tok vi oss en gåtur til butikken for å kjøpe salve og brokkoli. To ting vi ikke klarer oss uten…. Fin kveldstur uten en eneste sur mine! 




Elsa på karneval

Elsa og Supermann

Karnevelsfest!

Kos med pappa før grøt på lørdag. 
Hjem fra barnehagen i nye jakker- fint med salg på OBS!
God uke ønskes alle der ute. Og god bedring til dere som er syke! 

5 comments:

anne said...

Så glad for at dere er friske igjen

Eldar said...

haha, for en fin gjeng på karneval

Unknown said...

Spreke olde- og besteforeldre som stiller på karneval! Herlig bilde!!
Godt at dere er friske igjen!

Anonymous said...

Det var STORT med karneval, tror dette var vårt første!! Takk for at vi fikk være med!! :)

Oldene

Kristine said...

Fantastisk karnevalsbilde av en sporty gjeng! :)