Sunday, April 22, 2007

Søndag. Fotball på tv. Ikke gjort en dritt. Regner. Får ikke til oppgave 2b i mikroinnleveringen. Er på besøk hos Arne Martin. Ingen nye kommentarer her. Snufs..

8 comments:

Kristine said...

jeg kan godt kommentere masse, men det er kanskje ikke så spennende.... bare fotball på tv her i byen også! faktisk den byen det skjer i! ohooo

Anonymous said...

jeg kan også kommentere!

Marte said...

Aaaa.. deilig.. 2kommentarer=) THANK YOU! kris og anonym..Nå er det sol- bedre dag!

Anonymous said...

dette er en kommentar...

Anonymous said...

ååå marte e kan å kommentere :)

Torjus said...

Sitat Knut Nærum:"Menn må slutte å kjøpe sex, de får gjøre som alle andre og gråte seg til det."

Andre griner seg til det, andre griner seg til billige kommentarer!

Kast inn en brannfakkel her slik at vi har noe å diskutere!

Marte said...

Man.. Torjus du er ikke nådig i din dom.. Men se det funka da:) Jeg har prøvd å grine meg til kommentarer, så får du prøve det andre..

Anonymous said...

hei marte! Tar hintet! det er kankskje på tide at jeg kommenterer litt, og ikke bare leser det du skriver :).. Det var veldig kjekt å snakke med deg her om dagen!!! det har ikke skjedd så mye spennede å fortelle om etter det :).. I dag regner det i bergen, men det kom vell ikke som et sjokk! Duskregn kaller de det her... Jeg ville kalt det plaskregn... Vi er vist litt godt vant på sørlandet.. men jeg hører rykter om at solen skal melde sin ankomst i helgen?!! Sol, varme, is, silbrille, t-shorte :)!!!! nei, jeg tror det ikke før jeg får se det.... ha en strålende helg på sørlandet!! gid!