Tuesday, January 1, 2008

New Year, New York

Ja, så var det nytt år igjen dere! Happy, happy! Året kom og gikk fort.. 2008 er kommet. Men ikke gått enda. Vi får prøve å gjøre det til et bra år, slik at vi har noen gode minner når året er borte og det plutselig er 2009..
Nyttårsaften er ikke hva det en gang var. Første året i år UTEN NOEN borgenfolk. Tradisjonen er borte. Litt trist. Litt fint. Vi vokser. Vi får nye venner. Vi utforsker verden. Nyttårsaften 2007/2008 ble minnerik og koselig. Indrefilet, ovnsbakte poteter, sopp og rødvinssaus stod på menyen. Johanne og Ingve hadde styrt hele dagen, og det gav resultater i et utsøkt måltid denne kvelden. Forruten vertene selv, utgjorde søte-Linda, Grunde og meg selv det lille nyttårsselskapet. Vi koste oss i Kr.sand by med god mat, rødvin, brettspill, kortskalle, buzz og mye prat. En annerledes, men definitivt vellykket aften! Da klokken ble slagen skuet vi ut over rakett-himmelen fra taket i leilighetskomplekset. Det var fint. (At skattepengene våre ryker der, er et tema jeg velger å spare til senere innlegg..) Johanne hadde gått til annskaffelse av ekte champagne og vi skålte for gode minner i året som var gått, og for nye minner i året som ligger foran oss:)

Så da folkens.. Gjenstår det bare å si godt nytt år!!
Ta utfordringer.
Se muligheter.
Nyt det!

I morra begynner mine nye 2008eventyr. Da er det New York som står for døren! Skal holde dere oppdatert.. Når jeg kommer hjem...:)

1 comment:

Anonymous said...

venter på update ;)