Monday, August 30, 2010

Et nytt familiemedlem

Plutselig var vi blitt litt mer ansvarlige. En liten pus kalt Maud er kommet inn i livet vårt. Vi hentet henne på Våga utenfor Sveio i ettermiddag. Født 18.juni, så er ikke store krabaten enda. De hadde kalt henne Nøste. Det så ikke ut som hun var helt fornøyd med navnet sitt, var litt urolig de første minuttene i bilen. Jeg tror det var det som gjorde det.. Så vi spurte om hun ville ha et litt mer elegant navn. Jada. Så nå heter hun Maud. Det er litt kongelig det. Etter navne-skiftet roet hun seg ned. Det skulle ikke så mye til.. Jeg forstår det godt jeg. Hvem vil vel hete nøstet?

Vel hjemme ville Maud bare studere hvor mye støv det var samlet seg under senga. (Det var ikke så mye).  Men det tok lille Maud laaang tid å finne det ut.. Hver gang vi nærmet oss, smatt hun under senga. Når vi ikke var der brukte hun mye tid på å studere seg selv i speilet. Håper hun ikke blir så innbilsk av det. Tror ikke hun har så godt av det..

Men nå har Maud fått egen bolig med rose-tapet og blonder og et lite hjerte i snor. Hun har sovet mye i kveld på fangene våre og blitt litt mer husvarm. Vi venter spent på hvor mye piping det blir i natt.. Men nå er Maud trøtt og vi er trøttere. Så nå går vi til sengs. Hele familien.
Natta

1 comment:

Anonymous said...

klart hun kikker seg i speilet når dere gir henne et kongelig navn!
-ane-
:)