Monday, July 11, 2011

Amanda- vår lille skatt!

Vi er blitt velsignet med en liten jente! Amanda kom til verden tirsdag 5.7 kl 23.02. Hun veide 4560gr og var 55 cm lang. Ei stor og frisk jente! 
Og nå har vi allerede hatt 5 døgn å bli kjent på. Det er blitt mye soving, spising, litt grining og masse kos. Vi har prøvet og feilet og lært en hel del. Mammaen og pappaen er litt slitne, men lykkelige!!

De siste dagene har vi hatt besøk av bestemor og bestefar fra Grimstad! Det har vært nydelig å hatt dem her, og vi har kost oss veldig. Amanda syns det har vært kjempekjekt å bli kjent med sine besteforeldre! Farmor og farfar har også vært her hver dag for å kose og bli kjent. Amanda setter stor pris på alle fang hun får besøke!!


I ny jakke og lue fra oldemor i Grimstad! Den har hun allerede brukt flere ganger!

På fanget hos oldemor Judith!

Skjønna vår i kjole fra bestemor Anne.
Kosestund med pappa!!

Bestemor og Amanda koser seg!

Bestefar og Amanda. Bestefar koser seg som barnevakt og har allerede hatt mange kosestunder. Eneste er at han kan sovne litt fra jobben..:)
...Og nå sitter jeg her-mammaen- og tenker på hvor heldig jeg er! Som har fått denne prinsessen inn i livet mitt. Jeg skulle egentlig ha sovet, siden alle andre sover- inkludert Amanda- men jeg trengte en pause for meg selv. For å fordøye og kjenne litt på følelsen av LYKKE!

8 comments:

Anonymous said...

Gratulerer med den lille prinsessen :)

-Hanne-

Kristine said...

Skjønner godt at du trengte litt våkentid for deg selv for å fordøye inntrykk. Takk for at du valgte å blogge litt i samme slengen! Koselig med noen innblikk i deres nye liv:)

Mette Fossan-Bergem said...

Gratulerer saa mye med lille Amanda, hun er helt nydelig! Det var et kjempekoselig bilde av far og datter sammen:) Haaper dere har det veldig fint, og at vi som sitter i andre enden av verden faar folge med i deres nye tilvaerelse fremover ogsaa!

Gratulasjonsklemmer fra Kathmandu

Marte said...

Tusen takk! Vi skal prøve å holde dere oppdatert med litt innlegg her fremover. Hvis hun fortsetter å være så snill som hun var i natt, skulle det ikke være noe problem:)

Ha en fin dag i Nepal, og dere andre på sørlandet:)

Carina said...

Gratulerer med ei kjempeskjønn lita jente! Jeg følger med på bloggen din Marte, veldig hyggelig å lese. Hilsen fra Carina kjæresten til Ove som du gikk i klasse med i Kr.sand. KOS dere alle tre!

En liten pause said...

Hun er jo bare helt fanastisk nydelig!!! Tenker mye på dere og håer dere koser dere masse! Vi gleder oss veldig til å få hilse på. Kanskje en gang løpet av sommeren?:)

Anonymous said...

Nå har vi kost oss med blogg og lengter ennå mer etter å se dere her! IKKE MINST AMANDA!! Tror vi også har brukbare fang!!

Oldemor og oldefar

Grandtante Åse said...

Flotte bilder av ei flott jente! Takk for titten.. Gleder meg til å treffe dere, alle tre, men i mellomtiden er det helt topp med bilder.