Sunday, November 25, 2012

Ikke akkurat kjempegøy...

Når barna blir syke. Amanda fikk MMR vaksinen forrige uke, og vi har de siste dagene kjent på bivirkningene.. Torsdag kveld begynte med høy feber, fredag var hun og pappaen hjemme. Høy feber på kvelden igjen. I god form på lørdagen, ingen feber. Før kvelden. I dag har hun vært helt feberfri, og i bedre form. I tillegg til den dumme feberen, har hun vært SUTRETE. Ekstremt sutrete.. Og det tærer på hele familien.. Men, men. Nå er hun heldigvis feberfri og i drømmeland. Det er det viktigste. At hun blir frisk igjen! Vi har ikke merket bivirkninger av andre vaksiner, men MMR vaksinen var tydligvis mer enn Amandas kropp klarte å hanskes med.
Siden formen var bedre i dag, har vi vært på besøk hos Kathrine, Daniel og Miriam. Fått deilig laksemiddag og lekt masse. Amanda syns det var stas og ville helst klemme og kose hele tiden...:). Fint å endelig få vært på besøk der. Er leeenge siden sist! Håper det ikke blir så lenge til neste gang!

Arild er reist til Lillestrøm i kveld, og jeg er snart på vei i seng. Ikke godt å vite hvordan natta blir etter denne helga.

Håper helga deres har vært litt friskere enn vår!!

Ps. Gratulerer med dagen til vesle Sigrid som blir 1 år i dag!!

1 comment:

Kristine said...

Ett år allerede? Wow! :)