Monday, April 1, 2013

Mamma 50 år!

Når mamma/bestemor/svigermor blir 50, må det feires med stil! Det ble en minnerik og fargerik kveld med mye god underholdning og gøyale innslag i gjenbrukets tegn!
All pynt var gjenbruk, dukene var gardiner, borddekorasjonene ble laget av gamle sko og plastblomster,  sangene var gjenbruk av gamle konfirmasjon og bryllupshefter, bordkortene var laget av overskuddsfliser fra badet og nye antrekk var forbudt.
Fargerik bordpynt! 
Det var innlagt auksjon og lotteri på Eide gamle skole. Det som kom inn under auksjonen ble gitt til et Malaria-prosjekt. Fint tiltak. Og en sum på 3000 kr er imponerende:) 
Mange fikk med seg fine og spennende ting hjem! 

Auksjonsbord
Familie og venner var samlet for å feire Anne. Topp stemning og god taco-mat. Med lotteri og mange lodd til utdelingen var det greit å være lodd-utdeler. Det gav rom for både god hjelp og en hel del smisk. En oppgave vi 4 barna delte. 

Arilds lodd og gevinster::)
Ikke noe å si på humøret!

Pappa ledet kvelden og overrasket stort med ring på fingeren til sin vakre fru!

Gratulerer med dagen, mamma!! 

Taler og leker ble det satt av litt tid til, og vi 4 talte til mamma med pomp og prakt. Gjenbruk av Haakons bryllupstale syns i alle fall vi ble morsomt! 

Det ble festet ut i natten og jeg vil si det ble en vellykket fest! En feiring utenom det vanlige. Akkurat som mamma. Litt utenom det vanlige. Og veldig, veldig flott!! 

Takk for at vi fikk være med å feire!

4 comments:

anne said...

Tusen tusen takk! Og en stor takk til deg og di andre som var med på å gjøre dagen til en opplevelse jeg kan mimre om med glede!

Anonymous said...

Takk for at vi fikk være med på festen! Flott og litt rart å feire minstejentas 50-års dag!! Men flott
var det - :)!!
Bestene

Åse said...

Tusen takk for en kjempe-kveld! Takken går til alle dere som jobbet og stod på for at alt skulle bli så flott. Det ble en kveld å huske!

Kristine said...

Vi koste oss :) Fint bilde av mor og datter!