Sunday, April 28, 2013

Surprisetur til Amsterdam


I går morges vekket jeg Arild 04.30; "NÅ må du stå opp, vi skal ut å fly..!". Tok litt tid før han skjønte at jeg ikke tullet. Kjempegøy å overraske litt. Særlig når den som blir overrasket blir så glad!
Vi hadde en nydelig tur til Amsterdam og koste oss i sol lørdag og søndag. Takk til dere som hjalp til med å holde på hemmeligheten og takk til dere som passet Amanda hjemme. Hun hadde også hatt en super helg!! :)
Fint med kanaler i Amsterdam!
Vi bodde mitt i Amsterdam sentrum. Og siden flyet gikk så grytidlig fikk vi veldig mye ut av dagen! Vi gikk gatelangs, kikket i butikker, satt masse på cafe, slappet av og kikket på byen. Amsterdam er en by jeg vil anbefale å besøke, bysentrum er flott med alle kanalene, båtene, syklene, brosteinene, folkene og trærne!

Mannen på broen. 

Vi tok et kanalcruise midt på dagen og holdt oss våkne med godteri og solskinn:)

Denne båten er bygget av arbeidsløse! Flott!

Vi har vært heldige med spisestedene på turen, og har truffet jackpot hver gang. Her fant vi en restaurant inne i en trang gate. Helt sykt godt ostebrød og colalight. Perfect lunsj.



God kaffe i Amsterdam!
I dag leide vi sykler på hotellet og syklet oss gjennom byen og ned til en stor park! Herlig solskinnstur en søndags formiddag. Anbefales å leie sykkel hvis du reiser til Amsterdam:)

Fornøyde syklister. 
Arild satte vledig pris på syklingen! Han var stort sett fornøyd han altså. Og da er jeg fornøyd. Lett oppsumert: et fornøyd par på tur!
Tommel opp for sykkel!
Bolla på tur.

Vi fikk ikke handlet så mye med oss hjem, men puslespill og kjole til prinsessen ble med i bagasjen.  Vi tok også med oss gode minner og påfyll til de neste ukene. En flott tur med en flott mann!

3 comments:

anne said...

ser ut som det var verdt det:)

anne said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Dette ser supert ut :)

Oldene