Wednesday, September 18, 2013

Hverdagen..


Dagene går så fort! Theodor og jeg holder fortet hjemme. Med varierende humør og soving tar vi dagene litt som de kommer, men prøver å gjøre noe fornuftig og noe koselig i løpet av dagen. Amanda er i barnehagen og Arild er på jobb. Theodor er med og henter Amanda i barnehagen, så drar vi hjem og leker og lager middag. Arild er hjemme rundt halv fem, da er det middag, så lek/tur/besøk og plutselig er det barnetv og leggetid for prinsessa. Kveldene etter det varierer også litt etter Theodor sitt ønske og sovehjerte, og etter programmet i uka.
Ukene forsvinner rett og slett. Snart er det jul igjen og året har flydd. Hverdagene er fine, og travle:)
Theodor tar seg en liten hvil! 

Ikke alle ettermiddager er like strålende, og i går gikk de to fine barna litt i stå og grein på hver sin kant av huset. Etter en time med sutring fra BEGGE to, var mammaen veeeeldig glad for at pappaen kom hjem! 
Tappert smil- sutring går også over...
Vær har vi her også- og nå er høstværet satt inn. Nydelig regnbue over sjøen. Til og med en dobbel regnbue! Har ikke sett det før, og syns det var litt stilig

I dag hadde Amanda og jeg kaffi og kjeks når vi kom hjem fra barnehagen. Og vi klarte en time uten sutring! Hurra og tommel opp!
I morgen skal Theodor og jeg på UL på sykehuset. Hoftene til lillemann skal scannes. Regner med det går i orden. Nå er bestemor hjemme fra Danmarken, så kan være vi får sett henne også:)
En helt vanlig onsdag går nå mot slutten og jeg nyter freden i huset. Mann på trening. To nydelige barn som sover søtt. Jeg er heldig!

-Marte

2 comments:

anne said...

Mange koselige innlegg her mens vi har vært borte! Men nå er vi hjemme og har alt jobbet seks timer her. Sees nok snart!

Marte said...

Oppdatering: har truffet bestemor og ul av hoftene gikk greit!