Sunday, January 19, 2014

HURRA for ELDAR!

Eldar og Kaija vant prosedyrekonkurransen i Oslo! Veldig stas å se på. De var så flinke, og jeg er helt imponert! Gratulerer med seieren!


Vi kan vel si at turen gikk greit, men det var litt kjedelig med togforsinkelser på flere timer på fredag. Vi rakk såvidt konkurransen og stresset opp Karl Johan. Men vi kom fram, og mat fikk vi skaffet oss etterpå (den var ikke all verden, men den dugde). Vi overnattet på hotell, Theodor spiste en hel del den natta, men bestemor sov godt likevel (og det var bra:)). Lørdag morgen kom Eldar og møtte oss på hotellet og vi spiste GOD frokost sammen. Etterpå slengte vi rundt i Oslo i kulda:).




Eldar ble igjen i Oslo, og vi andre tok toget hjemover igjen på ettermiddagen (vi andre er Theodor, mamman min og jeg). Taxi for tog til Drammen og fin tur hjem derfra. Snøen dalte enda da vi kom hjem og det fortsatte å snø hele natta..
Nå er det masse snø og skikkelig vinter her! I dag har vi derfor akt med naboene og Amanda koste seg veeeldig! Sondre og Maria har vært på besøk og det var også trivelig. Vi gleder oss til å bli tante og onkel igjen til sommeren da deres førstefødte er ventet:)
Mandag igjen i morgen- god uke til dere alle!

2 comments:

anne said...

Gratulasjoner herfra også til både Eldar og di som skal bli foreldre!
Takk for hyggelig Oslotur :)

Eldar said...

Tusen takk, og ikke minst; tusen takk for at dere kom for å se!