Monday, May 26, 2014

Mai du skjønne milde!

Mai er travle tider for oss her sør. Dagene går så utrolig fort! Sola er kommet og vi nyter tida ute så lenge det varer! Vi griller, leker og prøver å rydde litt i hagen. Bedet foran huset har fått duk og bark, terrassen er oljet og møblene er endelig denne uka kommet ut i sola. Det spirer og gror i vinduskarmen, og gresskar og squash er klare for omplanting. I tillegg er det en del å gjøre på jobb for min del, med brylluper og Gudstjenester. I går var det blant annet festGudstjeneste for Svein Lilleåsen, nå er han klar for pensjonisttilværelsen!
Fredag hadde Theodor og jeg en fin tur til Danmark sammen med bestemor og bestefar. Vi feiret to bursdagsbarn på lørdag, først bestefar i Eide, og så Knut i Lia. Hyggelig begge steder! Besøk har vi hatt både lørdag og søndag, Thore, Carine, Jostein, Ingrid og Torbjørn har glitret med sin tilstedeværelse her. Takk for besøk! 

Eventyrstund hos oldemor 
På vei hjem fra barnehagen- kanskje en tvillingvogn hadde vært tingen?:)

Moro hos oldemor og oldefar!

Og bestemor i grønt.. 

Og oldemor.. Titttei! 

Og mamma.. Med litt svarte sokker… Signe kom også, men da var batteriet på telefonen dødt.. En fin ettermiddag i sola på verandaen i Fjellknattveien! 

2 fine herrer i Danmark!
Bursdagsdessert i Eide! NAM! 


Theodor prøver ut utstyret på Fretex i Kristiansand! Denne var morsom!
Så skjer det litt andre ting for tiden også, men det får vi prate mer om senere. Håper dere alle får litt tid til å nyte finværet nå! Det er så godt med litt sol-tilskudd!

1 comment:

Anonymous said...

Herlig med sol og sommer og lekne
barn!

Oldemor