Monday, August 4, 2014

Sommer del 2

I forrige Sommer-innlegg var vi i Bergen. Dagen derpå fikk Theodor feber og vi måtte avbryte telttur og Bergenferie. Vi reiste til Buavåg hvor vi holdt hus noen dager. Amanda fikk ferietid og badet masse! Hun spiste is og koste seg på besøk hos venner på Bua. En av oss store var med henne rundt, mens den andre var hjemme med minstemann. 30 grader ute (og minst det inne) kombinert med en barnekropp på 40 grader er ikke så veldig lett. Det var vanskelig å kjøle han ned, men vi brukte vann og kjelleren. Når han i tillegg nekter å spise og drikke hadde vi en utfordring. Men vi fikk i han litt melk og etter ca en uke bedret det seg. Tøff slutt på ferien, men vi er veldig glad for at han er tilbake til seg selv igjen!

Amanda og jeg tok bussen fra Sveio til Stavanger for å besøke Guro, Geir og Anne Karin. Buss var kjempestas!! Skravla gikk i ett og hun var veldig fornøyd da vi kom frem! Sånne ting gir glede!

Uka som gikk har vi brukt på å forberede hagefest. Det har vært fint, selv om teltet forårsaket litt hodebry. Men festen kom og den ble helt fenomenal. Svigers kom på fredag og de små fikk kvalitetstid med farmor og farfar fredag og lørdag. Fra lørdag til søndag var de på overnatting hos Ragnhild og Inger. Det hadde vært veldig stas (og de hadde sovet godt)!

I dag har jeg begynt på jobb igjen. Fast jobb i Markedskraft. Ny epoke. Kjekt å være tilbake på jobb, samtidig som det er litt slitsomt å sitte foran en skjerm i 8 timer etter et år hjemme. Men det blir bra dette! :)

Morgenkos i teltet. Før feberen satte inn..

Amanda danser prinsessedansen foran prinsessa sitt slott!

Spennende på tall ship race i Bergen. 

Gøy med konsert! 

Prinsessa i Buavåg! 
Titttei på bussen!

Vil du låne disse, tante??

Gjensynsglede hos oldene etter ferien! 

1 comment:

Anonymous said...

Takk for glimt fra aommerferien

Gjensynsgleden var gjensidig :)

Oldene