Wednesday, December 3, 2014

Så var det jul igjen….


Eller det er vel ikke heeelt enda..Men det nærmer seg…..:) Vi rekker litt juleaktiviteter mellom slagene og koser oss med julekalender på NRK, lys i vinduet og mandariner til kvelds. I år har vi gått for aktivitetsjulekalender, og så langt (3 dager) har den vært en suksess. Vi krysser fingrene for at det fortsetter sånn… 
Alfred gleder seg til jul, da blir det mange barn å leke med…:) Vi var så heldige å få ha krabaten på overnatting forrige helg og koste oss med det! 

Jeg hadde meg en snarvisitt til Stavanger by for å hilse på Johanne, Vetle og Anne Karin! Det var en flott tirsdagstur. Og ekstra kjekt når Anne Karin kjente tante igjen selv om det var leeenge siden sist:)

Arild fikk lutefisk på julemiddag med jobben. Det smakte visst fortreffelig:)

Onkel Eldar var på besøk i helga og det var veldig stas å være på cafe med mamma, bestemor og onkel. Kakaoglede! 

Amanda fikk også henge en julestrømpe på treet i Lillesand. Så får vi se hva nissen nisser oppi der...

 Holvika vel arrangerte julegrantenning ved Joker i Holviga 1.desember. Det møtte frem over 100 mennesker, store og små, gamle og unge. Gamle Berner selv tente grana, tydelig stolt. Skolemusikkorpset spilte vakre julesanger, vi spiste mandariner og drakk gløgg. Om ikke dette arrangementet fikk frem julestemninga i folk som var der, tror jeg de går en trist tid i møte. For dette var koooos. Julekos.
Gøy med nye venner fra feltet. 

To gode venner før barnehagen i går. Morgenstund med kos og julekalender på dataen er lov når vi har litt ekstra tid! 
 Og et siste bilde av movember-mannen fra julebord med Arne Martin og gjengen på lørdag.  Fin fest. Fin mann. Finest uten bart (men greit når det har som formål å sette søkelys på en god sak). Fint at det er desember nå. 

Ønsker alle mine lesere en velsignet førjulstid! Nå er det bare 21 dager igjen til julaften! ("Hipp, hipp, hurra"- Amanda 3 år). 

2 comments:

anne said...

God førjulstid til dere også:)

Kristine said...

Lykke til med kos og kaos de neste tre ukene før julefreden senker seg :)