Saturday, February 7, 2015

Januar..

…er forbi for denne gang. For 2 uker siden fikk vi besøk av Hege, Svein Olaf og 3 søte barn, helt i fra Sveio. Vi syns det er veldig stas med besøk langveis fra og koste oss masse! Uheldigvis ble Amanda dårlig på lørdagen og hun og mammaen måtte holde seg hjemme mens de andre var i dyreparken. Da var det godt at de nye skiene kunne prøves på snøflekken i hagen! 

 Søndag tegnet vi, så på barnetv, lekte og gikk en god tur til Bibelskolestranda. Med sol og fint vær ble det en topp utedag! Kjempegøy for store og små!

 Amanda ble syk igjen natt til mandag, og det innledet en hel uke hjemme fra barnehagen med mammaen sin. Helga etterpå hadde vi i kalenderen Disney on ice i Stavanger med Guro og familien. Vi var hos legen på fredag, og hun mente heldigvis at det ikke kunne skade med en tur til vestlandet. Så vi reiste sammen med bestefar på helgebesøk. Amanda var superduper i form og showet var magisk! Amanda satt som trollbundet fra første stund, og når heltene Anna og Elsa fra frost kom, ble det nesten litt mye…:) Det er gøy når gleden er så enorm! Mammaen og resten av følget syns også det var stas med skøyteshow! 

 Vi fikk litt kvalitetstid med Anne Karin også, og trosset kaldt vær og tok oss noen runder på lekeplasser mens mannfolka arbeidet på huset. Fint å få være litt sammen med verdens søteste niese!

Men så var det min tur til å bli syk.. Mandag og tirsdag måtte jeg pent holde hus, mens de andre reiste i barnehage og på jobb. Det er aldri gøy å være syk når en føler en burde vært andre steder. Men, men. Jeg ble god til slutt. Nå er det helg igjen, og vi er begynt på runde 2 (med noe annet). Amanda har fått feber og Theodor er heller ikke helt i slaget. 
Så nå får vi bare krysse fingrene for at de ikke er syke så lenge. 
Men sånn ellers har vi det bra! God helg! 

2 comments:

anne said...

Koselig med nytt innlegg her:)
God bedring til alle

Kristine said...

God bedring til de av dere som måtte være syke for øyeblikket!