Sunday, February 22, 2015

Besøk av farmor og farfar, tetid og tur til sjøen

Denne helga har vi hatt besøk fra vest av farmor og farfar. De kom med toget på fredag, og kom akkurat tidsnok til laksemiddag og helgestart! Det er veldig stas med besøk, og Amanda hoppet opp og ned før de kom inn døra. Besteforeldre er topp! 

Vi to jentene tok med oss farmor på basar på FMU, og selv om vi ikke vant noe, var det veldig gøy. Amanda lot seg begeistre av sang og tale fra podiet og satt stille som en mus. Farmor lovet is på lørdag om vi ikke vant noe, og da var det ikke så farlig om vi gikk tomhendte hjem… 

Lørdag fikk Amanda være med farmor og farfar til byen helt aleine. Der hadde hun fått lære shoppingkunstner og vært på et par cafeer.. Kan ikke bli galt da..:) 
Etterpå var gjengen minus meg selv en snartur i Dyreparken, vinterferie med gratis besteforeldreinngang er kjekt selv om det regner! 

Fruen i huset fikk lørdagsfri og var hos Ane på afternooen tea. Det var himmelsk! Rett og slett! Kaker og terter og foccacia og te. Alt var godt. Og veldg koselig selskap med flotte damer! FLOTT initiativ av søte Ane. Og så fikk alle gjestene en pakke hver. Fint å være inspirasjon når jeg nyter godt av det selv senere:) 




I dag kjørte vi farmor og farfar til toget og gikk en tur rundt kilden. Det var kaldt! Ekstra kos å rekke en tur på cafe da, før vi vinket farvel til gjestene våre. Takk for denne gang! Takk for besøk! Og fine gaver til store og små!! 
Etterpå hadde vi en turdate med naboene. Skikkelig stas for Amanda å "henge" litt med Sigurd igjen. Vi brant bål, spiste pølser og pinnekanelboller, lekte i strandkanten og koste oss skikkelig. Fint med en utedag i fint vær! Jeg løp til treningssenteret etterpå, og rakk akkurat ikke timen jeg skulle på.. Ergerlig. Men fikk meg iallefalle en løpetur. Ikke så galt at det ikke er godt for noe! 
Nå tar vi en veldig tidlig kveld og lader opp til en ny uke! 
Helgeskatter

På vandring ved kilden. 


Sov godt, venner! 


1 comment:

anne said...

Nydelig kakebord :) virker som en travel men koselig helg!