Sunday, March 22, 2015

Sosial helg i sør

Vi runder nok en uke og helgen er som alltid prikken over i-en i hverdagen. Da får vi tid til å gjøre noe av det vi ikke rekker resten av uka, og når vi har planløse helger får vi gjort enda flere ting. Denne er intet unntak. Fredag fikk Amanda være med Sannah hjem, det er alltid veldig stas å gå på besøk alene! Fredagstrøttheten snek seg innpå oss alle, og vi var tidlig i seng. Sånn er det som regel på fredager, og det er helt greit for meg:)
I går fikk mammaen sove lenge (altså til 08:00), og de andre laget frokost og fulgte med på klokka til vekketid. Vi tok oss en Kristiansandstur på formiddagen, og plutselig var hele dagen gått. Vi kjørte innom NMS gjenbruk i sørlandsparken hvor barna fikk velge seg en leke hver (kjekt å ha med seg når vi skal på besøk). Rakk en liten spasertur i Markens før vi besøkte Signe Berit i flott nyoppusset leilighet. Grøt ("Triangelhusgrøt")på obs før vi besøkte Thore og co. En lang, fin dag med mye besøkstid. Et bad, ostebrød og litt barnetv så var de små i seng. 

Bilde fra onsdag av 2 fine fettere! 
Vennebyen på ENORM tv var veldig spennende og en trengt pause på besøk hos Thore. 
 Vi store fortsatte lørdagen på Grisefest i Lia.. Bokstavelig talt. Det var julebord/årsmøte for griselaget i Lia og siden vi er kommende medlemmer der, var vi med. Vi fikk opplest årsmelding og vist videoer fra fjorårests seanse. En festlig kveld i veldig godt lag! Fortsettelse i grisehistorien vil følge utover våren/sommeren.

I dag var det mamma sin tur til å opp med de små, og vi koste oss med barnetv og litt påskeaktiviteter. Amanda syns alt som kan lages/tegnes/males er gøy, mens minstemann sliter litt med tålmodigheten. Men vi fikk iallefall laget noen fine karsepotter og plantet noen frø før pappaen stod opp. Vi får si oss fornøyde med det.

Den største og de to minste hadde seg en kjørtetur til øynaheia for å se etter snø. Det fant de ikke. Kakaoen ble istedet drukket i Eide med bestemor og bestefar. En god erstatning det! (Særlig når det fulgte med lunsj der ute).
Alfredkos! 
I ettermiddag har vi hatt besøk av Ingrid, Torbjørn og Nikolai. Siden det plutselig begynte å SNØ tok vi pølsegrillinga i panna inne og nøyde oss med å se på de blaute fillene som lavet ned. Veldig fint besøk av fine folk! Vi fikk oss også en tur på Revheia før barnetv, godt å få luftet vettet litt etter mye innetid.
Så fikk vi en koselig helg med mye sosialisering ut av en helg nesten uten planer. Vi kan det der.. Med å fylle opp helgene! Nå tar jeg resten av søndagen i sofaen. Uten å løfte en finger.

God uke!

2 comments:

Kristine said...

Koselig bilde av fetterne øverst! Der var Th lik storesøster forresten! :) Nå er det helg igjen - håper den blir fin! :)

Marte said...

Takk, den ble fin:) Håper dere også har hatt en fin helg!