Monday, March 9, 2015

VÅR

Endelig kan vi si at våren er her- mars er jo en vårmåned! De siste dagene har vi faktisk også hatt sol og det har vært en fryd å være ute! Våren er magisk. Vi får prøve å nyte så lenge den viser seg fra sin beste side.



Et bilderas siden sist:




Gåtur til barnehagen. Det burde vi ha tid til oftere! Kanskje et vårprosjekt?






Dyreparkentur med onkel Eldar, bestemor og bestefar. Til tross for litt surt vær koste vi oss med dyr, trasking og rasting. Pølsegrilling rundt det store bålet er alltid gøy! 






Fruktsalat etter en søndagstur til Oggevatn for å besøke Kathrine, Miriam og Daniel på hytta. Der regnte det så/vi hadde det så gøy/ at vi glemte å ta bilder… 






Jippi. Torsk! 






Niesekos med Anne Karin. Tok en dugnadstur sammen med ho mor til Bru i helgen. Og fikk litt kvalitetstid med denne skjønnasen. Og så ble det en hel del maling. Det var gøy! Faktisk! Og det blir så fint i det nye huset!! 






.. det gikk så fint atte….






Rakk akkurat hjem til en dyreparkentur konvertert til en dømmesmoentur i går. Med niste i sekken og gode naboer som selskap hadde vi en kjempefin tur i sola! 






2 små venner studerer utsikten fra tårnet. 






Theodor sturerer innsiden av et 500 år gammelt tre. Hver sine lyster..

Nok en uke er ved veis ende. Denne uka vi er på full fart inn i, er om mulig enda fullere enn den forrige, så vi får bare holde hodet over vannet og prøve å se på det som er positivt! Og det er det mye av!



Til slutt får vi ta en status på de daglige tingene: Theodor sover ikke så godt for tida, han hoster og hoster. Vi krysser fingrene for at det blir bedre snart. Heldigvis er han ikke så påvirket på dagen, og holder humøret og smilet oppe. Han sier ikke stort, men gjør seg helt tydelig forstått, så språket kommer når det kommer.. Amanda sover godt fra tid til annen. Som regel er hun oppe før meg (og da er det alt for tidlig), og ender som regel opp med en liten lur hos pappa før det er morgen. Om dagen går det mye i gjemsel, tegning, leking og roting som 3og et halvt åringer gjør. I dag var hun spesielt opptatt av krøller i håret som følge av fletter natten før. Det var så vidt hun kunne legge seg- da kunne jo krøllene bli ødelagt…. I tillegg leker hun "Danmark" med biler og figurer, og det er godt å se at egen lek blir gøyere og gøyere. Arild jobber, spiser, løper, ser nyheter og sover godt. Som vanlig. Ikke så mye nytt å melde fra den kanten. Jo, han støvsuger også. Fin mann. Jeg jobber, lager mat, spiser, prøver å trene (med litt varierende hell), prøver å sosialisere meg (med varierende hell) og sover (med varierende hell). Men det er vår! Og det tar vi et smil for!

No comments: