Wednesday, December 3, 2008

Workshop Antsirabe

Dere har vel sikkert lest blogggen til Svenkerud alle sammen (!!:)), men legger likevel ut noen bilder fra seminaret her. Det er viktig å dokumentere dette. Var et god opplevelse og veldig lærerikt! Flotte mennesker!!


Da vi kom til Tombontsoa (jordbruksskolen) hadde de laget til et seminarrom med blomster og duker på alle bord. Vi hadde navneskilt og prøvde å lære navn.. (Jeg strevde fælt.. men kan noen nå da:)) Her ser vi Arild Hansen i forgrunnen sammen med Britt og Nils Romarheim.


De store overtok noe av showet den andre dagen. Her er fra venstre Mamisoa (leder av ProVert), Rija (overordnet regnskapsfører ProVert), Franchette(regnskapsmedarbeider NMS Isoraka) og Maminjaina (leder av MIRD-integrert landsbyutviklingsprosjekt). Jon Magne Svenkerud og meg følte oss kanskje ikke fult så viktige der oppe.. Men vi gjorde det godt med notatskriving og plansje-notering.

Her har vi lunsj:

Franchette og meg:


Bjørn og meg fikk en omvsning på Tombontsoa av leder Dr.Lala. Det regnet (ikke akkurat uventet), men vi hadde det fint likevel! Ser ut til at disse herrene koser seg under paraplyene iallefall:)

No comments: