Monday, June 1, 2009

Årets første fjelltur!

Lørdag formiddag (etter jobb og et kaffemøte i byen) dro vi på tur til Sirdalsheiene! Turen gikk lørdag fra Ådneram (ved sirdals høyfjellshotell) til Taumevatn turisthytte. Klokken nærmet seg syv når vi kom fram og middag (Biff med tilhørende medbrakt rødvin) ble inntatt denne pinseaften. Det var to barnefamiler der i tillegg til et ungt par, så det ble en hyggelig kveld ilag med disse.
Søndag bestemte vi oss for å la tingene ligge og la ut på dagstur i STRÅLENDE sol!! Helt fantastisk nydelig vær!! Sommerbruene var ikke lagt ut, så høyt vannførende elver stoppet planen vår om å nå storvatn. Men vi fant et berg og koste oss med sol og suppe og kaffe i stedet. Og en rundtur i området! Det ble litt opp og ned (og mange vonde skrap av teite fjellbjørker på dumme steder...).
Vel tilbake på hytta badet jeg i elva, mens Arild var litt "syk" stakkar:)
Vi tok en båttur og rodde litt rundt, og etterpå nøt vi sola på utsida. Kjeks og kaffe i solsteika. Bedre kan man nesten ikke ha det...:)
Det ble en rolig kveld sammen med et par som fortsatt var igjen på hytta. Litt småprat og plutselig leggetid. Det er rart hvor trøtt man blir av sol og uteliv hele dagene.






Mandag fant vi igjen veien ned til bilen og stoppet på Byrkjedalstunet (der de støper lys) og hadde kjøttkaker til middag!
Rett og slett en herlig tur!
En takk til min kjære for invitasjonen!



4 comments:

Bestemor said...

Høres helt topp ut! Dere er spreke!

ingerj said...

hehehe, jeg liker bildet av arild med kartet, veldig morsomt!

Torjus said...

Høres ut som en godt anvent pinsehelg selv om jeg tror du hadde satt farge på gjeddefiskefestivalen i år å :P!

Kristine said...

Så koselig! :)