Saturday, February 12, 2011

Maud er syk..

stakkar vesle pusen vår. Nå ligger hun rett ut på sofaen. Hun vil ikke spise. Jeg åpnet tilogmed en leverpostei slik at hun kunne få litt av den. Men det orket hun ikke. nå har hun drukkt litt vann. håper det hjelper.
God helg fra oss:)

4 comments:

Anonymous said...

Det høres ikke særlig bra ut, stakkars liten! Men er du sikker på at ikke naboen har matet henne med fisk igjen, slik at hun bare er mett og trøtt!?
Medfølende bestemor/Oldemor

Anonymous said...

I alle dager hva har skjedd med mitt medfølende innlegg!??

Bestemor

Anonymous said...

Hadde det vært så vel at naboene hadde gitt henne litt mat, hadde alt vært i orden. Men det ser ut som hun har fått bendelorm eller noe i den duren. Så igår klarte vi å få tak i en kur (som egentlig er resept belagt), så nå håper vi det går bedre. Hun spiser fortsatt ikke, så vi måtte putte tabletten langt ned i halsen på henne. Stakkar pus. Pjusken.
Tenk så bekymret vi blir over en katt.. Bekymrer meg for at vi kommer til å bekymre oss veldig når babyen kommer. Den tid, den sorg.
Marte

Anonymous said...

Nå ser jeg at mine forrige innlegg har normalisert seg! Godt at Maud har fått medisiner - hun må jo ikke feile noe når Knøttet gjør sin entre!! Beste/oldemor