Friday, February 25, 2011

Ukas høydepunkter!

For det første var vi på sørlandet i helga! Fikk besøke Ane og Audun (god mat:)) og koselig selskap. Fikk også lov til å innvie gjesterommet der (tusen takk). Så var vi hos bestemor og bestefar store deler av lørdagen. Litt lenger enn tenkt, men det var jo bare hyggelig!! Søndag traff vi familien Engestøl-Hagen og koste oss store og små med pizza og brus!
For det andre har vi kjøpt hus!! Og det er vi veldig glade for! Vi gleder oss til å flytte sørover i august-september!! Skjærgårdsveien 30 i Grimstad blir da vår nye adresse:)
For det tredje har vi fått hilse på nydelige Ylva. Johanne og Ingve viste henne stolt frem på onsdag! Vi er heldige som fikk komme å hilse på!
For det fjerde hadde vi misjonsforening i går. Og nå er det snart (mai) basar!! Så nå må vi sette inn høygiret med håndarbeidet. Lykke til..
For det femte er det fredag i dag. Noe som betyr at de to neste dagene er fridager!! Herlig!!

8 comments:

Anonymous said...

Mange fine høydepunkt!
Ha en flott helg også.
mamma

Kristine said...

Wow, her var det mye å juble for! Gratulerer med huskjøp! Skal dere leie ut frem til høsten eller? Tipper det er noen nesten-naboer som synes det blir stas å få barnebarn og oldebarn så nærme;)

Anonymous said...

Åj,grattis:) såååå gøy med hus i grimsta! Håper jeg får komme på besøk en gang!:)

Anonymous said...

Hilsen Tonje:)

Anonymous said...

Du får komme Tonje:) Gleder oss til det!!! Kristine; tror ikke vi skal leie ut, så lenge vi klarer det uten.. Har dere sett på hus? Nærmer seg vel flytting på dere også??!:)

Marte

Tante Åse said...

Gratulerer med hus! Gleder meg til å komme på besøk.

Anonymous said...

Vi gleder oss til oldebarn både i
Grimstad og Arendal!!
Bestemor og bestefar

Anonymous said...

:) masse bra på en gang!
ane