Monday, September 3, 2012

Familiehelg!!<3


I helga har vi kost oss masse med familien! Lørdag var det duket for årets store FMU-loppemarked og auksjon. Eldar, Guro og Geir var kommet hjem, Maria og Sondre var allerede på FMU og vi andre kom tidlig for å være med på moroa (dvs, moroa etter de gamle damene hadde fått rast fra seg...). Vi fikk faktisk kjøpt litt av hvert, blant annet en kjekk vogn til hjemme og cruise-bruk, en fin Jærstol, en gul lykt og en trehjulsykkel. Sistnevnte ble kjøpt på auksjonen. Det er en sånn DBS som vi hadde når vi var små. Solid. Frøkna var fornøyd, men er dog litt liten enda, og nøyde seg fint med å sitte bakpå:


Sola steikte og varmet små og store. På bildet under ser dere også en del av bursdagspresangen fra svigermor Anne til svigersønn Arild; 3 trommer. Han var MEGET fornøyd!


Lørdagskvelden kom raskt og familien Undheim extended samlet seg i Eide for å feire min mamma og pappa sin 30 års bryllupsdag. Litt på forskudd. Vi fikk deilig grillmat og gele til dessert. Fornøyde folk i litt småyr på den nye verandaen!
Bildet lånt her.

Kvelden inneholdt også gaveoverrekkelse og basar. Alle vant. Om ikke alle var helt fornøyde med gevinstene får så være...:)
Søndag kom med familiekos på verandaen. Hønemor lekte med dublo sammen med onkel Eldar. Eller det vil si, onkel Eldar bygde, Amanda reiv ned.... Moro var det iallefall! Vi fikk god søndagsmiddag også i Eide før vi dro heimatt til Holvika. mmmm.!

I løpet av søndagen ble de tre prikkene til Amanda tydelige og vi konstanterte vannkopper. Lett feber lørdagskveld og 3 vannkopper (foreløpig, bank i bordet) må vel sies å være en lett form for vannkopper.
Så med vannkopper i kroppen må vi holde oss hjemme fra barnehagen uansett hvor god i formen man er. I dag har vi vært hos legen bare for å konstantere (mest sannsynlig vannkopper), spist lunsj hos naboene, hatt besøk av onkel Eldar og bestemor, laget middag, slappet av på sofaen og lekt masse!

Mmm appelsin. Nytes i mammas trillekoffert.

Litt mammakos må til når vi er hjemme alene på dagene. Deilig for liten og stor!
ps. i dag har sangfuglen vår lært sin første strofe av en barnesang av oldemor. Hun synger tydelig "bæ, bæ" på melodi. Det er jo ikke så voldsomt,  men hun sjarmerte pappaen i senk når han kom hjem fra jobb!

2 comments:

anne said...

koselig referat fra en koselig helg!
god bedring til tulla!

Anonymous said...

Tenk at oldemor kan lære bort både tekst og melodi - tar gjerne i mot til flere sangtimer!! :)

Oldemmor