Sunday, December 2, 2012

Førjulskos i Stavanger!


Denne helga tok oss vi en togtur vestover. Lørdags morgen satt vi på toget, med niste, godthumør og adventsstemning. Toget var selvfølgelig ikke i rute, men etter 4 timer var vi endelig i Stavanger. Her møtte vi Bjørn Tore og Hilde til kakao og Johanne, Ingve og Ylva til lunsj! Herlig! 
Så gikk turen til Gudrun og Henrik og lille Sigrid! Så koselig å være der på overnatting, god mat og godt selskap. Henrik var trøtt og la seg tidlig. Det viste seg at han brygget på en aldri så liten spysjuke og smittet sin kjære kone i løpet av natta.. Kjipe greier.. Vi hadde ikke så veldig lyst på spysjuka nå, så vi reiste rett og slett ut i morgenmørket i 8tida 1.søndag i advent. Og det var egentlig ikke så ille det:) Vi fant et hotell med åpen restaurant og koste oss med en skikkelig lang frokost, frukt og kakao! Etterpå fikk Amanda tid til å utforske snøen og frydet seg stort over dette hvite, kalde laget over verden!:)

haha. Tørka banan til frokost liksom...??! 



Full fart ned til togstasjonen! 
På formiddagen tok vi toget til Bryne hvor vi møtte Guro og Geir. Vi besøkte oldemor Inger og hadde en drøs der. Etterpå satt vi oss på Peppes Pizza og spiste middag. Vi fikk eget rom med tegnefilm og greier. Var jo kjempegreit!!:) Koselig å tilbringe litt tid med Guro og Geir! 


Så tok vi toget hjem igjen.. Fin tur!

4 comments:

Kristine said...

Håper dere slipper unna den aldri så lille spysjuka nå midt i førjulskosen! :)

Anonymous said...

Ser mørkt ut i nr.30, så jeg håper det er et godt tegn - (at alle er på jobb)!!

Beste-/oldemor

Marte said...

Vi er heldigvis friske og raske! Ingen tegn på spysjuke eller andre sjuker...:)

Gudrun said...

Phu, det var godt å høyre Marte! Eg følte eg skikkelig teit når vi plutselig vart sjuke. Eg er heldigvis relativt frisk igjen, og har no inntatt rolla som sjukepleiar ;)