Wednesday, December 26, 2012

Jula 2012- Grimstad!

Denne jula feiret vi i Grimstad. Jeg jobbet formiddagen mens lillefrøken og Arild "ordnet" litt. Etter pynting og litt juletv var vi klar for kirka og julekvelden i Eide! Nydelig mat og koselig familiestund med Guro, Sondre, Eldar, min mamma, pappa, bestefar og bestemor. Mini fikk åpne alle pakkene sine før hun tok (jule) kvelden. Full fart på stuegulvet med den nye lekehunden i bånd, men sovnet godt!

Vi andre satt lenge og åpnet de fineste pakker. Så mye flott! Tusen takk til alle!
Etter kaker og kaffe var alle helt ferdige, og vi gikk mette og lykkelige til sengs. Jeg i ny pysjamas. Nesten barndomsfølelse igjen:)
Vi overnattet i bryggerhuset og 1.juledags morgen fant vi frem lekene og gavene våre. Amanda var svært godt fornøyd med gavene sine og travet rundt i ny ull med sekk på ryggen og alle lekene i den fine trillebåra som bestefar har snekra og bestemor har malt på!

1.juledagsfrokost (mitt høydepunkt) ble inntatt rundt kjøkkenbordet i Eide. Etterpå reiste vi tre hjem for å lage istand familiemiddag. Arild tok ansvaret for etterlengtet pinnekjøtt, mens jeg laget kålrabistappe. Resultatet ble ganske så godt til åvære vår første gang. Amanda hadde ikke tid til å hjelpe til, for hun var opptatt med å drikke kaffe fra det nye koppestellet fra farmor og farfar!



Vi hadde en koselig ettermiddag med familien, pinnekjøtt, Dronning Maud, kaffe og spilling. Akkurat slik en 1.juledag skal være. Kjempekoselig. Om kvelden sank vi to store ned i sofaen med tven på, så fikk oppvasken bare stå.

I dag har vi vært i juleselskap hos tante Inger. Storfamilien samlet. Amanda og Signe ville typisk leke med samme leke, så det ble litt hektisk en stund. Men det hjalp med is og kaker og før de skilte lag klemte de både en og to ganger. De blir nok gode venner til slutt:)

Her er frøkna klar for juleselskap i nytt skjerf fra tante Inger. Fint!
I kveld har vi pakket bilen, Amanda og Arild reiser til farmor og farfar i morgen gry-tidlig. Jeg skal jobbe og skal komme etter på fredag. Ingen tvil om at mini gleder seg og etter hun hadde pakket lekene i den nye sekken tok hun på seg en sko og var skikkelig klar for å ta turen ut døra! 
Nå sover hun heldigvis, men hun drømmer nok om turen i morgen:)
En fin familiejul så langt! Vi er heldige! Og nå gleder vi oss til julekos med den andre siden av familien.
Ønsker alle mine lesere en fortsatt fin jul!




3 comments:

Kristine said...

God tur, vi sees til neste år! :)

Anonymous said...




Takker for at vi har fått være med
:) å dele gode opplevelser med store og små i storfamilien!

Oldene

Kristine said...

Signe gikk forresten rundt og lette etter "Madda" etter at dere hadde reist, så litt stas er det jo tydeligvis til tross for litt krangling ;)