Sunday, December 30, 2012

Julehelg på Bua

Amanda og Arild reiste til Bua på torsdag, jeg kom etter fredag. Rett på romjulebord med vinklubben på Indiagate. God mat, hyggelig selskap.


Vi ble ikke så lenge, reising er slitsomt og Prinsessa var blitt syk. Igjen. Legebesøk, influensa, feber og ørebetennelse. Vondt å se den lille så uteavsegselv. Men med masse kos og omsorg er hun i dag blitt nesten frisk:)
Her leser vi litt mens vi avklimatiserer kroppen:


Heldigvis har farmor kott på loftet med de fineste ting! I dag fant hun koppestell med blomster. Det var stas for lillefrøken! og så var det akkurat likt det mamma hadde da hun var liten!


Selv om vi har vært mest inne, har vi også fått med oss noen juleselskaper her og der. I går var vi først hos Lars Oddvin, Åse og Mikal på grøt. Amanda sov seg gjennom mesteparten av besøket, synd hun gikk glipp av den gode grøten, men godt hun fikk sove litt!!
Så var vi hos olla (Amanda sin oldemor, Arild sin mormor) i familieselskap. Der var vi ikke så lenge siden feberen krøp oppover igjen. Men litt kjekt var det å "sitta" å se på de store tremenningene sine:



I dag var vi i selskap til tante Magny på den andre sida av slekta. Her la Amanda sin elsk på søte Ida, og Ida fant det helt naturlig å leke storesøster. Det ble både foring, leking og kosing på de to. Godt å se at frøkna er tilbake i sin vante form!


Tante Magny hadde også noen fine biler:

YouTube Video

Nå ser vi fram til nyttårsfeiring hos naboen og håper formen holder seg fin. Både hos mini og han gamlefar Arild som sliter litt med helsa..:)
Takk for det gamle året!
Velkommen du nye!

1 comment:

bestemor said...

Koselig å se at Amanda er friskna til - og at dere koser dere :)!
Fortsett med det og godt nytt år ønskes dere og hele fam. Hovda!

Oldene