Monday, June 10, 2013

Uka som gikk..


Den siste uka har vært fullpakket av program, og jeg oppsummerer litt her:
Forrige onsdag var Arild og jeg på sommeravslutning i styret jeg er med i KFUK/M. Vi var heldige og fikk komme hjem til Siri og Terje. Her var det reker og god prat med styremedlemmer og deres følge. Koselig onsdagskveld! Onkel Eldar satt barnevakt og vi sender en takk til han her også:)



Fredag etter lunsj reiste hentet vi Amanda i barnehagen og bestefar i Eide og satte kursen mot Kvineset i Farsund. Vi var invitert på hyttetur/bursdagsfeiring av Guro og Geir. Hele familien var samlet og vi koste oss med båttturer, Farsundtur, god mat og masse SOL!! Amanda fanget krabber og viste stolt frem "fangsten" i ettertid:)

"se, onkel Sonne!"
Vi fikk sove i anekset og koste oss med tutta og barnetv før de andre var stått opp på morgenkvisten! 
Takk spesielt til Guro og Geir for invitasjonen. Det var en flott sommerhelg!! På vei hjem i går, måtte vi stoppe i Søgne og spise is. Må man, så må man...


Og i dag har vi vært i barnehagen på sommeravslutning. Vi grillet pølser og mais og koste oss med underholdning og sang. Amanda sin avdeling sang "lille kattepus":)

Amanda ble så opptatt med alle andre at hun glemte å synge..:)
Men når de store barna skulle danse, DA skulle Amanda også være med!
Kos i sommersol! 
En innholdsrik uke! Vi har nesten ikke vært inne, og det er jo sånn det skal være! I slutten av uka er det meldt regn, så derfor er det godt å lade opp litt med D-vitaminer nå!

1 comment:

Anonymous said...


Ønsker dere fortsatt sol og gode dager :)

Oldene