Sunday, June 23, 2013

St.Hans og sørlandskos i regn og sol!


Denne helga har vi gjort masse koselige ting sammen, vi tre! Lørdagsmorgen fikk jeg sove litt lenger, mens de andre to koste seg med barnetv og leking. Utpå dagen (klokka 10 er jo utpå dagen hos oss..) reiste vi til Lillesand på frokost sammen med et par hundre andre folk. Lillesandsdaéne åpnet i går, og det var en koselig stund med god mat og flott live-musikk til morgenmaten. Flott tiltak!
mmm.. Yååååghurt! 
Mye folk som koste seg i Strandgata

Hjemme måtte vi lese litt i kakeboka. Tror nok det er en liten kakemons vi har å med å gjøre her..:)
Etter Lillesandsturen tok mini en kyllingblund, pappaen en haneblund og mammaen oppvasken (men hun fikk en høneblund litt senere). Etterpå ryddet vi i kjelleren og strevde fælt med å få inn en sofa. Det har vi nå gitt opp, og klarer oss fint med god-stoler der nede foreløpig. Nå skal vi flytte tv og hobbyting ned, så lillebror får sitt eget rom oppe når han bestemmer seg for å komme ut.
En tur med søpla til dunkene endte opp hos oldemor og oldefar. Her fikk vi vafler og koste oss mens regnet høljet ned. Presis i tide, fikk vi se at stt.hans arrangementet i Grimstad by begynte klokken 5. Så vi heiv oss rundt, fant regntøy og bæremeis og reiste ned til byen for å se på båtene. I regnet var det ikke akkurat strålende, men kjekt å få med seg litt st.hans feiring likevel...:) Amanda koste seg svært og var mer enn fornøyd med regntøy og ny hatt!
Fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær (og de hadde vi i orden..).

I dag har vi ryddet enda litt mer nede og Amanda har testa plassen i kista hvor putene ligger. Det var visstnok god plass der!
Så har vi vært i byen og sett litt på sykkelNM fellesstart. "Heia, Heia Thoooor". Og jammen så vant han også! Gratulerer!


Dagens høydepunkt for minien var likevel bollebaking med mamma. Det var helt suuuupert å få lov til å smake litt på deigen og bli litt grisete på hendene og i fjeset:)
Tommel opp for St.Hans boller! 
GOD ST.HANS til dere alle!
klem

Ps. For min egen husk sin skyld legger jeg til at forrige helg hadde vi besøk av flotte Inger Johanne! Vi var på russe-Borgen-treff med masse kjekke folk:) FIN helg! Dog uten bildebevis...

2 comments:

e1234 said...

Riktig så kos!

Kristine said...

Så flinke dere er til å finne på ting! :)