Tuesday, November 26, 2013

Viiiirus…

jaja. Da satt vi her da… I sofaen. Alle 4. Måtte smile litt av oss i dag, den ene klagde på vondt i halsen, den andre frøys, den tredje sutra, og den fjerde, han bare koste seg! Amanda startet med feber på torsdag, feberfri fredag og feber igjen fra lørdag og utover. Arild og jeg fikk feber akkurat samtidig på søndag og i dag er vi altså hjemme alle sammen. Heldigvis er Theodor frisk (bank i bordet). Vi troppet opp på legekontoret til en praksislege i dag, alle 4. Tenker jeg var et morsomt syn. Iallefall ble der konstatert (som det pleier) at det bare er virus- det skal gå over av seg selv. Godt vi har Ibux og paracet i mellomtiden:)
Nå er det en stund siden helg-men da var jeg en luftetur på julemarked på lørdag, Arild fikk saget litt ved og Amanda koste seg hos oldene. Søndag spiste vi middag i Eide og tilbragte resten av dagen i sofaen..
Mandag var det litt fult på fanget til mamma da pappa var på jobb. Vi  fikk heldigvis koselig besøk av onkel Eldar og bestemor og var en tur hos naboene. Da gikk dagen unna:)

Alle 4, litt slakke..

I dag har vi prøvd å få dagen til å gå med spill,  film, laging av julegaver og innpakking. Det skal litt til å underholde en 2åring innomhus i så mange dager på rad- nå håper vi snart hun er frisk! 

Aller helst ville hun beholde pakkene selv- men denne er  til Signe og mammaen har gjemt den inni skapet frem til jul:)
Det er stadig sånn at det er verre å ha syke barn- enn å være syk selv. Bekymringen er alltid størst når de små har feber og er slappe. Nå håper vi på en feberfri natt og snart barnehage- det skal bli godt- særlig for den lille prinsessen! Men ekstra kjipt er det å være syk når Theodor og jeg egentlig skulle vært på besøk hos Guro og Anne Karin nå.. Men vi får ta det igjen. Når vi er blitt friske igjen:O)

3 comments:

Kristine said...

God bedring, alle sammen!

Pakka til Amanda fra Signe ligger på rommet til Signe. Hun vil helst ha den i senga, men har gått med på å la den ligge på kommoden :)

Grandtante Åse said...

God bedring! Håper dere er i form igjen snart, alle sammen!

Anonymous said...

Her ligger alle julepakkene fedig butikkpakka på tante påses seng!!

"Morosamt med jula for dessa som e
små" (for oldemor å) :)