Sunday, October 29, 2006

Tid til overs...

I dag er det søndag.. Igjen.. Tida går så fryktelig fort. Kanskje fordi det er så mye å gjøre.. Det er trist. At man er så opptatt med alt som MÅ gjøres, at man ikke får tid til alt man vil gjøre, eller burde gjort=)
Men i dag fikk jeg en time helt gratis! Stod opp tidlig for å spise frokost og snakke litt med mine foreldre før jeg kjørte av gårde for å være kirkevert i Fjære. Da jeg kom dit var det låst.. Merkelig.. Eller ikke. Hadde glemt å stille klokka.. Hehe.. Der satt jeg.. med en hel time til overs!! En time! Det er ikke hver dag!
Istedenfor å bare sitte der å vente, reiste jeg til mine besteforeldre og fikk kaffe og lefse. Tenk å rekke kirkekaffe FØR kirka en søndagsmorgen=) Ikke verst...
Tenker at jeg egentlig kunne ha sovet den ekstra timen, som sikkert mange av dere gjorde. Men den timen til overs i dag var deilig. Avogtil er det godt at jeg er et sånt tustehode..!

jaja.. var ikke mye mer å si idag.. Skal snart ned å være leder for tensing i cafeen. Håper dere har fått mye godt ut av den ekstra timen i natt/dag!! om det så er en time med snorking, er det vel undt=)
God søndag!

6 comments:

Mariann, said...

konge marte!!! e og ragnhild gjorde akkurat det samme, bare at mi kom ikke så langt. Løp som noen piska svin ut for å rekke trikken t misjonssalen... sånt skjer av og t...

Anne Margrethe said...

Joker - alltid tid til overs....

Hege said...

Heisann! Gøy med blog:) har akkurat fått meg det, og har begynt å snuse litt på andre bloggere. Er utrolig mange som har blog, igrunnen! stilig...
ekstra time er bra! deilig! :D

Marte said...

For en koselig overraskelse!! detta var mye gøy på en gang=) hehe.. kommer snart med mer snadder, men skjer ikke så mye her på sørlandet akkurat nå. det er kalt!

Marte said...

For en koselig overraskelse!! detta var mye gøy på en gang=) hehe.. kommer snart med mer snadder, men skjer ikke så mye her på sørlandet akkurat nå. det er kalt!

Mariann, said...

nei marte... du skulle nok ha vært her i oslo ja... for her skjer det masse masse!!! Så venter å se deg her snart.