Saturday, June 21, 2008

MADRID!!:)

Hvem er det som tar på seg sine høyhelte sko, fineste kjoler, steller håret og sminker seg for å gå tur i slottsparken i Madrid??

Jo, det er glamourprinsessene på tur:) Inger Johanne og Marte reiste lenger sør til varmere strøk enn de noen sinne hadde vært på jentetur sammen. De reiste til Spania. En hovedstad med utmerkede gåavstander, tapasbarer, myldrende gater, fine butikker, utsøkte bygninger, et himmelsk slott og et fremmed språk lå for venninnenes føtter. Det er merkelig hvor langt man kommer med enkelte fraser og servitører som høflig repeterer på ENGELSK når nye spanske gloser blir utprøvd:)

Madrid er fint! Det er flott! Pikene bodde i hovedgaten i 8ende etasje i et erverdig bygg. Der koste de seg. Men mest av alt koste de seg i byen. De gikk og gikk. Og tok pauser på cafeer og barer. De shoppet og gjorde kupp på de mest håpløse steder. Sko, vesker og kjoler ble det på begge. I stort antall. De elsket slottet. Der var de hver dag. Inger Johanne og Marte elsket å være fremmedspråkelige, elegante og litt eksotiske på tur. Med bare kjoler i bagasjen (IJ hadde noen unntak..) ble det en skikkelig jentetur! ÅÅÅ! Så nydelig de hadde det!

Ps. Lånte bilder fra vakre IJ med kamera. Flinke fotografen

3 comments:

Mamma Kathrine said...

for noen ytterst glamorøse venninner jeg har....! :D

Torjus said...

Ser ut som dere traff en god del staute menn på jenteturen :)! Ellers ser det ut som dere hadde en flott tur, det var dere vel fortjent!

Anonymous said...

åå sitter her og smiler :) så innmari fine dere var, og så stemningsfulle bilder!
høres ut som en kjempefin venninnetur.