Sunday, March 25, 2012

Vaffelsøndag..uten vafler


Denne helga har vært like strålende som været!! 
Sørlandet har vært badet i sol og tempraturen har krøpet langt oppover gradestokken. Det er mini-sommer i mars! Og denne helga har vi virkelig utnyttet det deilige været til fulle. Vi har vært ute nesten hele tiden og det har vært skjønt:) 
I går ryddet Arild i hagen og jeg malte bedehusbenken og de andre hagemøblene våre sjøgrønne (eller bedehusgrønn som Arild sier..). Det skal dere få se et bilde av senere! Etterpå hjalp vi til med å klippe busker og ugress hos oldene borti gata her. Amanda koste seg med sol og varme og blåbær! I kveldinga fyrte vi opp grillen og koste oss med god mat og min favoritt-grill-dessert: helstekt banan med sjokolade i aluminiumsfolie i glørne. mmmm!
 Amanda dro på seg en snørrete nese i går, værskifte går rett i nesa på hu. Så i dag har skjønnasen vært snørrete og litt grinete. Men det er lov. Vi håper bare det går like fort over som det kom!
Vi tilbragte søndagsformiddagen i ly på terrassen her hjemme. Skjønt med sol og kaffi og aviser og søndag!
Her snakker Arild og Amanda med farfar i telefonen på brygga i Grimstad

Var en tur i Grimstad og spiste en is i dag også. Vi feirer nemlig vårsommeren her på sørlandet!
I ettermiddag har vi vært i Eide og grillet hamburgere (rester fra Guro og Geir sitt bryllup:)). Og spist lapper! Vi vet det er vaffeldagen i dag, men bestefar ville lage lapper på takka si. Vi takket ikke nei for å si det sånn:) Vi har jo 364 andre potensielle vaffeldager i året!


Solbrilleprinsessen

Tar på å være litt snørrete og småsjuk. Gjesping må til. Pappaen er en spreking og syklet til Eide. (Mammaen er også en spreking- hun syklet hjem igjen).

mmmmmmmmmmmmmmm!!!

Ser det ikke GODT ut?????:)
Håper dere har hatt en fin søndag! Med eller uten vafler!
ps. Jeg hadde sandaler på i dag. I MARS! 

No comments: