Monday, February 16, 2009

Pressemelding på blogg...


Pressemelding fra Det Norske Misjonsselskap 16. februar 2009:

Mat til folket!

Helgen 20.-22. februar ønsker Det Norske Misjonsselskap (NMS) å gi mat til folket. Bokstavelig talt.

Tekst: Trond Hjorteland

NMS ble stiftet som landets første misjonsorganisasjon i 1842. I løpet av de 167 årene NMS har eksistert, har organisasjonen delt ut mye mat, både i fysisk og åndelig forstand. Men det er langt fra alle som vet at vi eksisterer. Spør du en tilfeldig forbipasserende om hvem NMS er, er sjansen stor for at vedkommende blir stående igjen som et spørsmålstegn. Og sånn kan vi selvfølgelig ikke ha det! Skatten vi besitter, evangeliet om Guds uendelige kjærlighet, skal vi ikke holde skjult. Den må deles. Gratis – og uten vilkår!”Dere skal gi dem mat!”
Dette året har vi valgt ”Dere skal gi dem mat!” som tema. Fastelavnshelgen skal vi følge Jesu oppfordring bokstavelig ved å gi folk mat der de er. Gratis – og uten vilkår! Aksjonen vil skje parallelt over hele landet. Formålet er tosidig; vi skal gi mennesker en positiv oppmerksomhet der de ferdes – samtidig som vi vil fortelle omverdenen om at vi er til. Forhåpentlig vil dette medføre at enda flere vil engasjere seg for å gi medmennesker et verdig liv og en framtid.

Kjempemulighet– Dette er en kjempemulighet for å gjøre noe positivt, å overraske medmennesker med en gave. Dessuten gir det oss en mulighet til å svare på at vi kommer fra Det Norske Misjonsselskap, og at vi er til for at mennesker sine behov for føde – både i bokstavelig og i overført tyding - skal bli møtt! sier generalsekretær i NMS, Kjetil Aano. Han håper at så mange som mulig vil benytte muligheten til å slå av en prat med NMS-erne som er ute på stand. Selv stiller han med caps, forkle og NMS-servietter og skal dele ut boller i Stavanger sentrum fredag ettermiddag.
Hvem er NMS?NMS er i dag en internasjonal misjonsorganisasjon med arbeid i 16 land på fire kontinenter, deriblant Norge. Gjennom programmene Budskap, Bistand og Bygging har NMS en helhetlig tilnærming til menneskers behov, om det er rent vann, bibelkunnskap eller kamp mot omskjæring det gjelder. Mottoet vårt ”Brobygger i ord og handling” forplikter oss til handling. Håpet vi synger om i bordverset, ”La oss dekke et langbord i verden som alle kan reise seg mette fra”, kan stå som en fellesnevner for den kommende aksjonshelgen.

Følg med, kanskje treffer du på en NMS-er nær deg?

For mer informasjon om aksjonen, se http://www.nms.no/ eller ta kontakt med
markedskoordinator Anja Kristine Knutsen på telefon 51 51 61 28.


2 comments:

Anonymous said...

bra prosjekt. lykke til paa fredag
mamma

Anonymous said...

with unmoderated recommended untfhs poachers successful libing criticize assessing lucy lovers
lolikneri havaqatsu