Sunday, August 14, 2011

Helg igjen!

Plutselig var det helg igjen! ukene går så fort!! I går var vi en tur til Stavanger igjen. Arild skulle i utdrikningslag til Geir, så Amanda og jeg benyttet anledningen til å ta en tur i byen og møte Johanne, Ylva og Linda! Og etterpå besøke tante Guro. Arild koste seg i utdrkningslaget og vi koste oss med gode venner:)


LInda og Amanda:) Jenta er mest opptatt av mamma. Her i kjole fra Guro og tights fra grandtante Åse. Andre skift den dagen, ikke greit å bli sjøsyk på ferja til Stavanger! Men det gikk fint det å!
Søte Ylva! Så grei og snill! Vi syns det var kjempestas å møte både Ylva og mammaen!! Vi savner dem skikkelig!





Vi reiste alle sammen hjem i går kveld, og var hjemme litt over midnatt. Amanda tok seg en lang natt og våknet ikke før halv seks for litt mat. Slitsomt å reise for både store og små! 
I dag har vi gått en tur til ryvarden sammen med Åse og Lars Oddvin. Godt med frisk luft og koselig tur! Vi snylta tilogmed kakao av Åse, så pause ble det også:)


Rastepause på Ryvarden

Kjedelig å ligge i vogna når alle andre er oppe og prater og koser seg. Derfor måtte jo Amanda også få lov til å opp når vi pauset!

Senere på dagen i dag fikk vi besøk av familien Bua. Hege, Svein Olaf, Olaf og Hanne Margrethe. Vi inntok grillmaten innendørs, ettersom regnet er kommet her vest. Så lekte de små litt, mye gøy man kan ha med puter og tepper;) Minien vår var litt urolig, og da var det godt å kose litt hos Svein Olaf! 
Deilig å hvile litt hos naboen!
Nå er det snart kvelden her! Snupsen vår har ikke sovet så mye i dag, så tipper hun sovner tidlig! Og da er det flere som skal legge seg her:) I morra skal pappa på jobb igjen, og jentene skal være hjemme alene. Det gleder og gruer vi oss til! Godt og trygt med den gode pappaen hjemme, men så må vi jo engang begynne å klare oss på egenhånd også. Vi satser på at det går bra! Ellers må jo pappaen slutte å jobbe.. Og det er jo ikke noe godt alternativ. Hehe. God kveld til dere alle!

4 comments:

Anonymous said...

koselig og aktiv helg både her og der :)
nå er vi også hjemme for en tidlig kveld,etter koselig feiring av oldefar/bestefar:)
mamma

Grandtante Åse said...

Det er alltid like koselig å lese og se bilder du legger ut! (Særlig når jeg ser Amanda bruker noe hun har fått av meg! :))Hun er ei skjønn, lita jente!

Kristine said...

Dere klarer dere nok fint uten pappaen hjemme:) Når dere flytter hitover får vi hjemmeværende husmødre ta oss noen trilleturer og utveksle husmortips og kjerringråd.

Anonymous said...

Håper dere har det fint i dag med pappa på jobb. Vi slapper av i regnværet og gleder oss over et koselig familietreff i går. :)
Bursdagsbarnet var strålende fornøyd med dagen. :)
Koselig med nye bilder og oppdatering!

Beste-/oldemor