Thursday, August 11, 2011

Miniferie til Kisarvik og Rosendal!!

I går kjørte vi inn til Kinsarvik for å besøke Linn Hege og Jan Erik! De jobber i Mikkelparken (Hardangertun familiepark). Møtte dem der, spiste lunsj og fikk omvisning i parken. Amanda fikk Mikkeline bamse og var fornøyd hele tiden:) Fikk kose med Linn Hege også, så da var hun ekstra glad:)

På vei fra Kinsarvik til Rosendal!

Her er vi kommet oss til Rosendal turisthotell. Åse og lars Oddvin møtte oss der på ettermiddagen, og vi koste oss med tre retters middag (Steinbit-var godt!) og tur i Rosendal "sentrum". Lillegull sovna på turen og sov plutselig kjempegodt på hotellet. 6 og en halv time er nå ny soverekord!

Mat må man ha. Liten og stor. Her er det den lille som får seg et godt måltid på hotellrommet. Det kaller jeg roomservice!

I pysjen og ganske så fornøyd!

I dag gikk vi opp til baroniet. Det er litt oppskrytt spør du meg, men det var en fin tur!

Kvinherad kirke!

Familien på tur utenfor Baroniet.

Lars Oddvin og Arild måtte tulle litt. Ser nå at de matsjer i bukse og genser i dag! De to er forøvrig på konsert i byen nå. Lillegullet og jeg er hjemme alene og koser oss med litt avslapping etter ferien vår.

Neste uke begynner pappaen på jobb igjen, så det var koselig å få litt ferie sammen denne uka! En tur i Hardanger i sol anbefales på det sterkeste!

3 comments:

Anonymous said...

ser ut som en riktig fin tur for alle tre:)
bestemor i eide

Anonymous said...

Herlig å komme seg bort litt. Me har lata oss hima i finværet i dag.
Hege.

Anonymous said...

Sent ute med kommentaren - travle tider!!
Fint å bli med til Rosendal, kjente baronessa som barn! :)

Oldemor