Tuesday, August 2, 2011

Mamma til en 4uking..

I dag er jenta vår 4 uker. Tenk at det er gått 4 uker allerede! Tida går fort, når døgnet i hovedsak handler om amming og soving.. Og når dagsformen varierer veldig fra dag til dag. Heldigvis sover høna vår 3-5 timer i slengen om natten. Noen spurte meg om jeg var fornøyd med det, og ja, jeg er det. Det kunne vært så mye verre. Og forhåpentligvis blir det enda mer søvn på natta om noen måneder. Enn så lenge klarer vi oss bra vi! Pappaen er flink til å passe jenta mens mammaen tar seg en formiddagshvil også!
Og sånn går no dagaen... 
...

Men vi rekker faktisk endel annet enn å sove og spise også. Vi er blitt veldig flinke til å gå tur. I går var vi på Ryvarden, og vi nyter at det endelig er blitt litt sol her i området også! I dag skal vi gå rundt golfbanen er planen. Besøk av, og til, venner og kjente er det også blitt mye av! I går kveld var vi hos Hege og Svein Olaf på reker og kos. Amanda sov mye av kvelden, og var veldig grei. De siste dagene har vi også sett onkel Fredrik, tante Elisabeth og Espen et par ganger. Det har vært stas!
Og i dag kom farmor og farfar hjem fra Spania. Farmor har allerede vært innom en tur! Amanda har jo vokst masse på de tre ukene de har vært borte, så det var veldig kjekt å se henne igjen! 
I den anledning har prinsessa pynta seg med tante Elisabeth sin kjole i dag.
 

Det var på tide med  en litt lengere oppdatering nå. Ikke så lett å få tid til alt man skulle gjort, men nå har pappaen og Amanda tatt seg en tur til farmor og farfar, mens mammaen skulle hvile litt. Men jeg syns nesten det er bedre å gjøre litt andre ting. Sånne jeg egentlig ikke har tid til. Som blogging. 
Og, tro det eller ei, det var deilig i dag morges å stå opp en halvtime før de andre for å dusje, vaske klær og rydde litt.  Men best av alt er det med ei jente som smiler masse! Og småprater med oss! Hun begynner å bli stor, lillejenta vår. Og enda er hun bare 4 uker!!

7 comments:

Anonymous said...

Gratulerer med 4 uker som familie på 3.NYDELIG BILDE ,
MAMMA

Mamma Kathrine said...

Gratulerer med dagen, Amanda! Det går fort fremover! <3

Marte said...

Amanda takker og neier:)

Mette Fossan-Bergem said...

Hei Marte og familie! Hyggelig aa kunne folge litt med paa hvordan det gaar med dere:) Utrolig koselig bilde av fine Amanda!

Klem fra Mette og Ole

Anonymous said...

Slutter meg til gratulantene!
Nydelig Amanda i nydelig kjole!!

OLDEMOR

En liten pause said...

Så fin hun er:) Hun har jo vokst mye siden dere var her jo! Håper vi får se dere snart. Mange klemmer <3

Kristine said...

Gratulerer på etterskudd! Utrolig hvor fort tida går!