Tuesday, January 3, 2012

Ojul med din glede 2011

Så var det jul igjen...! Endelig kommer det en oppdatering fra oss. Det var jammen på tide. Men når man er bortreist hele jula er det ikke alltid like enkelt å få oppdatert så mye. Men her er VI: 
Family picture no1:

Kjempestas med tante Elisabeth i jula!

"Hvorfor se i kameraet når jeg kan tulle med farfar??:)"

Leser bok fra Ylva med tante E!
 Første juledag:
Førstedagsfrokost med naboene. Tullehøna sjarmerer alle med livlig prat! Lett å se hvem som er bordets midtpunkt!

Forklarer Helge og farfar noe viktig her...

Søteste jenta i julekjolen!

Litt sliten...:) Jul tar på.
 Hele romjulen var vi i Sveio og koste oss. Gikk i selskaper og besøkte venner og familie. Det var en glede for store og små og se så mange kjente fjes igjen! Tusen takk for gjestfrihet og åpne dører, morgenkos og alt annet som hører julen til! 
Nyttårsaften vendte vi nesene sørover og etter en 2timers kjøretur kom vi til Stavanger hvor vi var så heldige å få både husrom, hjerterom og mat. Nyttårsaften (og bryllupsdag) ble feiret med Ingve og Johanne. Og lille Ylva. Men hun og Amanda sov seg gjennom festen og rakettene. Flinke jenter:)
Vi kom til dekket bord og ferdig mat. Luksus!

De fine. Ingve og Johanne.

De med bryllupsdag.

Maten med stor M. namenam...!

"jaja.. så var det nyttår da.. Ikke noe å gjøre med det.:)" Det regnet så fælt kl 12 at vi brente hvert vårt stjerneskudd på terrassen og så gikk vi inn igjen. Og så på fellesfyrverkeriet i Stavanger gjennom vinduet. Fint!
 Den første dagen av det nye året brukte vi på å leke med Ylva, spise frokost med Ingve og Johanne, besøke Guro og Geir, spille den forsvunne Diamant, gå tur rundt Stokkavannet, kjøre bil og sist, men ikke minst, feire oldemor Ingers 95årsdag! Fin start på 2012!
Her venter hønene i bilen på pappa som fyller bensin.

Gjensynsglede med tante Guro og onkel Geir!!

Family..

Kos med bestemor!

Jubilanten (festens eldste) med festens yngste!
Så var denne julen også over. Nå er vi tilbake i Grimstad og har tatt fatt på hverdagen igjen! Men vi putter julen 2011, nyttår og dagene som fulgte i minneboksen og tar de frem senere:) Takk for en fin jul!! 
I takknemlighet for alt 2011 har gitt oss: 
-deres Marte

4 comments:

Anonymous said...

koselig å se Amandas første jul:)
bestemor

Anonymous said...

Det er et selskap som det mangler bilder fra! *skuffet*

Marte said...

uffda.. Espen. Vi hadde ikke med kameraet der. Ikke er det bilder fra selskapet hos tante Bjørg eller onkel Terje heller.. Skuffer nok mange med dette innlegget. sorry.

Anonymous said...

Verdifulle bilder for kommende
tider :) !!

Oldemor i Grimstad