Tuesday, October 25, 2011

Home, sweet home!

Nå er vi tilbake i Skjærgårdsveien! Pappa har vært på jobb i hele dag, og vi to jentene har kost oss på besøk hos oldisene. Amanda har blitt overøst med gaver det siste døgnet, først hos bestemor i Eide i går (2 nydelige kjoler fra varmere strøk) og i dag hos oldemor. Denne fine genseren var supersøt, og passet akkurat:) Amanda takker veldig til både bestemor og oldemor! 

 Gøy med den nye bamsen som også kom fra oldemor! Heldige Amanda. Når leken var over, måtte det soves litt.. Selvfølgelig. Ettermiddagen har vi to jentene brukt til å ta et bad, spise litt, grine litt, sett på ekstrem oppussing og kost oss. Nå sover tutta på eget rom, og mamma venter på pappa som er på vei hjem fra jobb. Å legge Amanda på eget rom når vi kom hjem fra ferie, var litt trist for mamma, men jeg tror vi alle sover litt bedre nå. Et aber er at jeg sover med ullsokker på, og morgenkåpa under dyna, slik at jeg skal orke å stå opp når tulla vil ha mat:)
Nå blåser det ute, men vi har oljefyren på og det er ganske godt å krype opp i den nye sofaen med en kopp varm te på kvelden! God kveld til alle der ute. Sender spesielt en høsthilsen til farmor i Sveio, som vi vet at er blitt ny leser på bloggen her! Det er koselig!!

2 comments:

Anonymous said...

Koselig med et nytt "dagbok-blad" og vi gratulerer farmor i Sveio med
blogg-kontakten! Fin måte å følge med det lille sjarmtrollet Amanda! :)!

Oldemor

Kristine said...

Det lød kjent, jeg sover med tøfler for tida...