Thursday, December 22, 2011

Nå har vi startet jula!

Den siste dagen på sørlandet er vel brukt. Amanda og jeg møtte Eldar og mamma/bestemor på cafe i formiddag og fikk sagt hade til dem. En pakke til pappa/mannen fikk vi også kjøpt:) Så har vi pakket og ryddet litt hjemme før turen gikk til naboene/oldeforeldre/besteforeldre for årets første julemiddag! Juletreet var pyntet, juledukene lå nystrøket på bordet og det luktet JUL da vi kom inn i gangen! Det var så koselig at vi fikk komme dit i dag og feire litt på forskudd:) 
Etter god middag og dessert satte vi oss i sofaen for å drikke kaffe og pakke opp gaver (de var litt store å ta med til Sveio, og så var det jo koselig å pakke opp med giverne). Amanda pratet ivrig og koste seg veldig på besøk og med pakker! Hun er en skjønnas! Så var det i pysjamasen og hjem i seng! Tusen takk for oss 3! Den eneste som er igjen der borte er Maud... Hun koser seg nok glugg ihjel der hun antagelig ligger sammenkrøllet på et fang:)
Amanda sover fortsatt, vi to store har pakket bilen full. Nå nærmer det seg avreise! I morgen tidlig drar jeg og knøttet i forveien med toget til stavanger. Så kommer pappa etter når han er ferdig på jobb. I 6tida er avreise fra Stavanger og forventet ankomst til Sveio er i åttetida. Juleferie. I ordets rette forstand. 
HEJDÅ!

3 comments:

Anonymous said...

koselig at dere fikk litt sørlandsjul!
god tur og hils Sveio:)
mamma

Grandtante Åse said...

God tur vestover - og en riktig god jul til dere alle tre!

Anonymous said...

KOselig for oss å kunne feire
litt forskudds-jul med dere :) !!!

En STOR opplevelse å høre alt Amanda hadde på hjertet før hun skulle dra!!

Oldemor og oldefar ønsker hele familien Hovda en glad og god jul :)