Monday, December 5, 2011

Prinsessen av basardukker!

Amanda er en stykk heldig jente! Som jeg har skrevet før, vant hun en dukke med hjemmestrikka klær på basar i Buavåg tidligere i høst. Og i går kom bestefar hjem med ei like søt (og nå mener jeg LIKE søt) dukke som oldemor hadde vunnet på basar på jæren! Glede!
Nå er altså Amanda den stolte eier av to basardukker! Med 2 garderober, et badekar og en seng (den må de dele!). Og hva skal hun da med 2 dukker?? Som er tilsynelatende like...? hmmm.. En glimrende måte å unngå krangler på! Nå kan hvem som helst komme på besøk, og så kan de leke med en hver. Fint! Og så får Amanda bestemme selv når hun blir litt eldre om hun kanskje vil adoptere bort den ene tvillingen til noen som blir glad for den!
Når det gjelder navn, så har vi allerede døpt tvillingene her i heimen. Den første heter Ester (Esther) etter Arilds farmor (siden dukka er fra Sveio), og litt etter Marte sin slekt også... Og den andre heter Inger etter Marte sin farmor (siden dukka er fra henne). Også litt oppkalt etter Inger Johanne. Og tante Inger. Og kusine Inger. Og venninne Inger.
Vi liker navn som går i arv...:)

2 comments:

Eldar said...

Jeg mener bestemt Amanda bestemte seg for navnene Brrrrrrr og Bah Bah i går...

Grandtante Åse said...

Det er nesten urettferdig - jeg ønsket og drømte om basardukker hele barndommen, men vant aldri - og så vinner hun to før hun er et halvt år! :)
Fortsetter hun sånn, er hun Lotto-millionær før hun begynner på skolen!